- husk: en internett tjeneste skal forsterke din strategi!

Strategi og utviking av hjemmesider.

Dette sa en av våre helt nye kunder i forbindelse med utviklingen av deres nye hjemmesider, design og logo:

"Logoen er en liten genistrek fra deres side:-)"

Vårt mål er å fremheve og forsterke våre kunder ønsker og mål!

Les mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift eller organisasjon med utvikling av dine hjemmesider.

Maturus bistår deg i utviklingen

CP Publiseringsverktøy. Enket å lage din nye hjemmeside.

Kanskje du har en hjemmeside i dag, men du er ikke helt fornøyd med hvordan den virker. Kanskje den ikke "selger" nok eller du bruker for lang tid når du skal oppdatere. Kanskje du savner noen enkle fuksjoner for å fremheve viktige elementer i ditt tilbud.

Uansett hva din utfordring er kan vi bistå deg.

For å si det enkelt fortell oss hva du ønsker så ska vi ordne det!

Eksempel: Spesialtjeneste for 1881's annonsører

Enkel eller avansert hjemmeside eller internettportal.

Uansett om du trenger en enkel eller en avansert tjeneste har vi kompetanse og kunnskap til å bistå deg slik at du får en hjemmeside som du kan være stolt av ift ditt behov og budsjett.

Vi er spesislaister på kundeutvikling og med bakgrunn fra mer enn tusen gjennomførte bruker- og kundeundersøkeser vet vi hva kundene og brukere forventer av dine hjemmesider.

Husk ofte er det enkle viktigst, men presentert på en selgende måte der det er viktig. Dvs er det informasjon som skal stå i fokus vet vi hva du da må sette fokus på.
Eksempel på Logo design

Web-design og web-strategi

Noen ganger er det viktig å ikke bruke for kreativeløsninger, andre ganger er det viktig å overraske. Vi har lært å lytte og har respekt for de budsjette vi møter hos våre kunder. Det hender også at vi klarer å trylle frem de beste løsninger til lave budsjetter, men det krever selvfølgelig at brifingen er tydelig.

Normalt er det viktig å se sammenhengen mellom det grafiske språket som allerede finnes i bedriften, vel å merke om det ikke ønskes et helt nytt grafisk språk og bilde.

Uansett hva din utfordring er så vi løser oppgaven. Ta kontakt så tar vi en uforpiktene prat.

post@maturus.no

Vår erfaring er lang, den første ble skrevet i 1993.

Vi har erfaring i utvikling av internett relaterte strategier og hjemmesider siden 1993. Ja, den første internett strategien vi skrev ble presentert 3. desember 1993. Den ble Telenor Medias Origo.no som senere ble fusjonert inn i SOL.no og ble grunnlaget for dagenes Kvasir.no.

Vi skrev ellers en del andre strategier i 90årene, så som Lokaveiviseren.no (1997), Forvalt.no (1998). Dette er forløperen til dagens Proff.no. I tillegg deltok vi i utvklingen av Golfguiden.no for å nevne noen.

I 2000 skrev vi strategien og innholdet til Refleks.no en av de første nettbaserte undersøkelsestjenestene i Europa.

I 1994 hadde vi gleden av å skrive hele strategien for Opplysningen 1881.no. Denne tjenesten har vi vært med å videreutvikle siden den første lanseringen.

I 1996 skrev vi strategi for Livstil og reise tjenesten Great.no. Denne siden ble også utviklet med fokus på optimal Googleoptimalisering. Dette resuterte i treff fra mer enn 1200 byer verden over i løpet av fire måneder.

I dag arbeider vi med Tommy Steines nye webside for hans Eventselskap ConseptEvent og Arcticfemme.no en friluftstjeneste for kvinner. Vi understreker at dagens tjenester på de sist nevnte ikke er utviklet av oss. De nye er ennå ikke helt klare når dette skrives.

 Ellers har vi bidratt til utvikling av en rekke andre web-sider hvor vi har samarbeidet med andre selskaper.