Optimalisering gir resultater.

Søkemotoroptimalisering i praksis.

Kan du tenke deg noe hyggeligere enn når noen har funnet deg på nettet og så tar kontakt for å kjøpe eller be om et tilbud. Du kan selvfølgelig benytte adWords, Googles annonseverktøy, eller gjøre jobben "selv".

Vi er et bevis på at det virker. Så om du er interesert kan du lese mer eller bare ta kontakt for et møte, eller en prat på telefon.

2 eksempler: (prøv selv)
Vi bestemte oss for noen uker siden å bli best på "videoannonser" - nå er vi på topp av 15000 treff. Ellers er "kundeundersøkelser" et annet ord som vi har full fokus på. Her er vi nr 1 av 29 200 treff.

Søkemotoroptimalisering eller Googleoptimalisering

Er det noen forskjell på disse to begrepene. Ja litt! Alle søkemotorer har sine egne prinsipper å optimalisere på, for å forsøke å gi deg som bruker mest relevante søk, men du har på en måte ikke moe valg. Du må optimalisere mot Google på dere prinsipper, fordi disse er desidert størst, men ellers kan du velge hvem du vil bruke tid på. Bing, AltaVista, Yahoo osv.

Vårt råd er enkelt: "Konsentrer og dominer"

Bli best på det du ønsker å fokusere på i din SEO Søkemotoroptimalisering, - hos Google!

Start med Google og gjør alt du kan for å bli best her. Med best mener vi at du blir listet blandt de tre til fem øverste, under evenhtuelle sponserede linker fra AdWords.

Dette vil kreve at du jobber med de riktige tingene og at du har et publiseringsverktøy som virker. Vi anbefaler CustomPublish kun fordi vi vet at det virker, - meget bra.

I tillegg er det hardt arbeid og relevant informasjon.

Vi tilbyr bistand til utvikling av din nye web-strategi!

Når du bestemmer deg for å ta dette skrittet er det viktig at det legges en plan. Hva ønsker vi, Hva er viktigst, Hvordan skal vi organisere, Hva kan vi tjene, Når skal vi starte, Hvor hurtig ønsker vi resultater osv.

Gjort riktig første gangen, blir alt langt enklere og resultatene kommer hurigere.

Så ta kontakt for en prat, helt uten forpliktelser, allerede i dag.