- den første internett strategien skrev vi i 1993

Internett - utvikling av og rådgivning om hjemmesider.

Som en viktig del av strategiarbeidet er utviklingen av bedriftens internett-, web- og eller hjemmesider.

Dette har vi arbeidet med helt siden 1993. Den gang la vi frem en skisse for en av de første søkemotorene som ble etablert i Norge. Tjenesten ble hetende Origo Index. Den ble senere integrert i SOL og er kanskje å regne som forløperen til den norske søkemotoren Kvasir. Dette er bare en av mange strategier for web-tjenester vi har skrevet.

Trenger du bistand, råd eller bare noen å prate med

Vi utvikler enkle løsninger og avanserte portaler. Uansett synes vi dette arbeidet er spennende. Så om du er litt usikker eller bare trenger litt lufting av noen ideer. Ta kontakt og vi skal bistå deg i ditt arbeid.

Publiseringsverktøy og web-dessign

Vi samarbeider også med profesjonelle leverandører og utviklere av publiseringsverktøy og web-design. Vi har også meget gode samarbeidspartenere innen annen digital kommunikasjon. Dette gjelder både telefon og mobiltelefon, 3G og VOIP.

Mobilmarkedsføring - multikanal

Vi har hatt gleden av å jobbe med multikanal strategiutvikling i flere år og anbefaler alle å ta en titt på denne nye muligheten. Vi tilbyr også her råd og hjelp i arbeidet med utvikling av strategi og søken etter tekniske samarbeidspartnere.