Søkemotoroptimalisering gir bedre synlighet eller «ranking» på søkemotorens resultatsider.

Ny hjemmeside med unike priser på kunde og medarbeiderundersøkelser av topp kvalitet. 

Klikk for å gå rett til tilbudene. http://www.maturusresearch.com/#!priser--tilbud/c5fo

Klikk for å gå til den nye hjemmesiden: http://www.maturusresearch.com

 

Søkemotoroptimalisering er avgjørende om du ønsker en bedre synlighet eller «ranking» på søkemotorens resultatsider. Vi har testet videoannonser som søkemotoroptimaliserings element og svaret er ja det virker, gjort riktig. Om det er nøyaktig 53% bedre, slik Google selv sier, vel det kan vi ikke dokumentere, men at det har stor effekt er det ingen tvil om. Derfor om du trenger hjelp eller bistand med optimalisering av dine hjemmesider, ta kontakt allerde i dag.
 

Hjelp til SEO, søkemotoroptimalisering!

Vi tilbyr hjelp og bistand til å forbedre dine nettsiders rangering på google. I tillegg kan vi hjelpe deg med å legge en nettstrategi slik at du oppnår treff på de søkeordene som er viktig for din virksomhet. Vi tilbyr også hjelp til å utvikle nye nettsider, der det er påkrvet. Husk at dine eksisterende hjemmesider kan være null verdt om de ikke er klargjort for optimalisering. Vi samarbeider med noen av landets beste leverandører, uten at dette betyr at de er dyrest. Langt i fra!

VideoAds eller videoannonser gir bedre respons.

Vi har som nevnt testet videoannonser for en av våre kunder, Lyd&Bilde AS og konseptet VideoAds.no som lanseres i løpet av april 2010.

I denne testen har vi hatt som mål å gjøre en av testkundene synelig blant de øverste på google. www.calia.no

Søkeordene vi fikk var "tannlege tanklinikk tannbleking oslo" når du skriver dette inn i google i dag kommer flere av disse søkene høyt opp på google.

På førstesiden på www.calia.no har vi også lagt en VideoAds / videoannonse. Denne er med å optimalisere denne siden med 53% mer enn kun ved å benytte tekst og bilder.

Selv våre egne testsider kommer opp på 12 plass, blant bedriftene på søket "tannbleking oslo" Selv om vi ikke har annet enn en videoannonse plassert med en kort beskrivelse om tema på våre web-sider.

Test av VideoAds for advokater

Om advokater trenger nye kunder eller klienter bør de passe på. I vår test for VideoAds og videoannonser i bransjen Advokater er vår test side nå forran ca 850 advokater og 300.000 treff på søket "advokat Oslo". Dette har skjedd på noen få måneder, uten noen form for anstrengelse. Om vi hadde bestemt oss for å komme på topp ville vi kunnet klart dette innen sommeren. Tenk hva en advokat kunne spart i markedsføringskostnader på dette.