- tenk på hva du ønsker å oppnå med svarene før du starter.

Brukerundersøkelser

Ny hjemmeside med unike priser på kunde og medarbeiderundersøkelser av topp kvalitet. 

Klikk for å gå rett til tilbudene. http://www.maturusresearch.com/#!priser--tilbud/c5fo

Klikk for å gå til den nye hjemmesiden: http://www.maturusresearch.com

Viktigheten av å forstå sine brukere og/eller kunder er avgjørende for å kunne utvikle gode relasjoner og resultater, uansett om du er ansvarlig for en næringsvirksomhet eller en kommune.  Brukerne av de enkelte tjenester har forventninger. Noen har også krav til deler av tjenestetilbudet. Derfor er det viktig å tenke på hva som er lovet.

Det er i forventningene utfordringene starter.  I tillegg har brukerne ofte har andre sammenligningsparameter, fra venner og bekjente, media og erfaringer fra andre kommuner eller virksomheter. 

 

Vi stiller opp og hjelper deg i forbindelse med planlegging og gjennomføring av brukerundersøkelser. Om du ønsker at vi skal ta hele jobben, gjør vi selvfølgelig det!

Definer din målsetting med brukerundersøkelsen - tydelig!

Definer målsetting klart. Hva er det du vil finne ut av, hva er viktigst? - Ønsker du å bli bedre på noe, tenk på hva. Når spørsmålet stilles korrekt vil du også finne ut om du ikke er god nok. Altså om du gjør noen feil. I disse tilfellene kan du stille tilleggsspørsmål til de som er "negative" og andre spørsmål til de som er mer "positive". Dette for å lære mer om hva som er årsaken til at de svarer som de gjør.

Om du er i tvil om hva og hvordan du skal løse dette, ta kontakt for en uforpliktende samtale, allerede i dag.